BULLPOWER

BOOTCAMP

Is individueel en/ of in een fitnesscentrum trainen niks voor jou? Dan is bootcamp de oplossing die je zoekt! Bekijk onze trainingen en schrijf jezelf in!

BULLPOWER BOOTCAMP

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een goede workout? Mijn bootcamp omschrijf ik als een sport waarbij je werkt aan behendigheid, kracht, snelheid en conditie met gevarieerde trainingen. Duursporten en fitness vinden veel mensen saai en eentonig, bootcamp is hiervoor de perfecte plaatsvervanger. Probeer het uit met een gratis proefles!

Wanneer

Er zijn verschillende mogelijkheden, 1, 2 of 3x per week;

Op dinsdagavond van 20:00-21:00 uur.

Op donderdagavond van 20:00-21:00 uur.

Op zondagochtend van 9:30-10:30 uur.

We trainen in groepen van minimaal 4, maximaal 12 personen.

Deelname is op eigen risico.

Kosten

€70,- persoonsgebonden 10rittenkaart.

Train je 3x per week of als stelletje (samenwonend), dan krijg je 5,- korting.

Deelname is op eigen risico.

OUTDOOR BOOTCAMP

Lekker buiten trainen in de bossen en in het zand. Een combinatie van hardlopen en krachtoefeningen, meestal met materiaal. De perfecte voorbereiding voor obstacle runs!

URBAN BOOTCAMP

In Oss op een verhard terrein rennen en oefeningen uitvoeren met onder andere banden, speedladders, slamballen, bankjes en trappen.

INDOOR BOOTCAMP

In de wintermaanden december, januari en februari trainen wij binnen in een zaal. Hier trainen we met obstakels zoals kasten, banken, pionnen, touwen, het wandrek en zelfs een monkeybar.

“ Trainen op je eigen tempo, maar het blijft altijd een uitdaging! Een ideaal alternatief (tijdens de zomer- en winterstop voetbal) om fit te blijven ”
- Anne Leijen