BULLPOWER

BOOTCAMP

Ga jij ook voor een fit en behendig lichaam?! Kies dan de bootcamp of een van de andere trainingen! Bekijk het aanbod en schrijf jezelf in!

BULLPOWER BOOTCAMP

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een goede workout? Mijn bootcamp omschrijf ik als een sport waarbij je werkt aan behendigheid, kracht, snelheid en conditie met gevarieerde trainingen. Vind je fitness saai, op zoek naar wat anders? Join us!  Probeer het uit met een gratis proefles!

Obstacle runs; Met Team Bullpower doen we jaarlijks mee aan obstacle runs in Nederland, België en Duitsland. We gaan dan samen de strijd aan om de finish te halen! 'We go hard, we go together' is ons motto! Lijkt het je leuk te om mee te doen samen met een vriend of alleen? Meld je dan nu aan!


Welke obstacle runs hebben we gelopen in 2021?

 Strong Vikings, Mud Masters, Ulitmate Warrior!  Helaas geen Breakoutrun...

Welke obstacle runs staan op de planning voor 2022?

? STRONG VIKING

voor meer info: www.strongviking.com

 ? MUD MASTERS 

? SPARTAN RACE ZANDVOORT

02 JUNI 2022 BREAKOUT RUN

voor meer info: www.breakoutrun.nl

? ULTIMATE WARRIOR

 

Wanneer trainen we?

Er zijn 3 trainingen per week;

Op dinsdagavond van 20:00-21:00 uur.

Op donderdagavond van 20:00-21:00 uur.

Op zondagochtend van 9:30-10:30 uur.

We trainen in groepen van minimaal 4, maximaal 14 personen.

Deelname is op eigen risico.

Kosten

€75,- persoonsgebonden, per kwartaal (wijkt soms af afhankelijk van het aantal lessen).

Train je als stelletje (samenwonend), dan krijg je 5,- korting pp op €75,- (Wanneer een kwartaal al €70,- kost, dan 1x 5,- korting).

Train je meerdere keren per week, vraag je prijs op.


OUTDOOR BOOTCAMP

Lekker buiten trainen in de bossen en in het zand. Een combinatie van hardlopen en krachtoefeningen, meestal met materiaal. De perfecte voorbereiding voor obstacle runs!

URBAN BOOTCAMP

In Oss op een verhard terrein rennen en oefeningen uitvoeren met onder andere banden, speedladders, slamballen, bankjes en trappen.

INDOOR BOOTCAMP

In de wintermaanden december, januari en februari trainen wij binnen in een zaal. Hier trainen we met obstakels zoals kasten, banken, pionnen, touwen, het wandrek en zelfs een monkeybar.

“ Trainen op je eigen tempo, maar het blijft altijd een uitdaging! Een ideaal alternatief (tijdens de zomer- en winterstop voetbal) om fit te blijven ”
- Anne Leijen