BULLPOWER

MINDFUL

Mindful Run is een hele ervaring en tijdens de 5-weekse cursus ga je door een proces met een heerlijk resultaat: makkelijker lopen, bewust genieten en meer energie!

Je kunt ook meedoen met de Mindful trailRun clinic of de Mindful Bootcamp clinic, check FB.

 

BULLPOWER MINDFUL RUN

Op verschillende momenten wordt de Mindful Run cursus aangeboden. Een 5-weekse cursus is een proces waarna je zelf efficiënter en meer ontspannen verder kan met sporten. Meld je aan via deze site of via www.mindfulrun.nl/oss. Doe mee en ervaar ontspannen lopen met meer ernergie!

Daarnaast zijn er ook verschillende clinics mogelijk.

Ademhalingstechnieken

Haal het maximale rendement uit je ademhaling. Veel hardlopers ademen verkeerd waardoor je veel te veel energie verbruikt. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De training is zo opgezet dat zowel de beginnende als gevorderde hardloper kan meedoen.

Mindfulness

Mindful Run laat je kennis maken met yoga, Tai Gong, meditatie en andere oefeningen waarbij je leert te luisteren naar je eigen lichaam en je leert loslaten. het is een bewustwordingsproces. Genieten van het hier en nu.

MINDFUL RUN CURSUS

De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW.

MINDFUL RUN PRIVE

Wil je graag individueel trainen, dan kan Bullpower jou verder helpen d.m.v. individuele coaching.

TRAILRUN EN EVENTS

De Mindful trailRun is een training in de bossen met trail-technieken en natuurlijk mindfulness. Ik geef ook de Mindful Run Bootcamp clinic en landelijk zijn er andere events.

“ Doormiddel van Mindful run kan ik nu volop genieten van het hardlopen en de omgeving door de juiste ademhaling ”
Evelien Sieben