WORKSHOPS

DEVINE SPORTS

Op zoek naar een leuke en leerzame activiteit, vraag naar de mogelijkheden.

ERG LEUK EN LEERZAAM!

Van jongs af aan moet je bewegen en blijven bewegen, sporten is erg belangrijk. Soms vergeet je dat bewegen ook leuk kan zijn en leerzaam. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Denk aan voorbereidende workshops voor obstakel runs, teambuilding, Nirvana Fitness op locatie, een uitje in de bossen voor trailrunning of een klankschalensessie met meditatie.
BULLPOWER RUN REVIEW

Breakout run

Op 1 en 2 juni 2019 meegedaan met deze leuke run lekker in de buurt. Altijd gezellig, de Breakout run. Weer wat nieuwe obstakels, niet al te moeilijk, maar zeker goed georganiseerd. Op zaterdag zelf gelopen met de Last Man Standing groep. Op zondag met de bootcamp groep. Erg gezellig, veel afwisseling en allemaal de finish gehaald! Heerlijk :)Strong Viking Hills edition

Op 19 mei 2018, zijn we met een paar man naar Amsterdam gegaan. Het was super!

Het is een stukje rijden, maar het parcours is prachtig. Lekker gelopen en weer wat nieuwe obstakels van Strong Viking, erg leuk!

Supergezellig met Team Bullpower en voldaan de finish gehaald!

OCR European Championships 2018

Op 30 juni 2018 nam ik deel aan de standard course 15km EK Obstacle Course Race in Esbjerg, Denemarken. Ik wist dat het een grote uitdaging zou worden, helemaal na het zien van de korte afstand op vrijdag, waar maar weinig mensen alle obstakels haalden. Ik had me al voorgenomen om rustig te starten, zodat ik kracht over zou hebben voor de laatste paar kilometers. Dat was wel nodig.... het werd steeds technischer en zwaarder, met name voor de onderarmen. Ik was lekker bezig en had op de eerste 45 obstakels maar 1x een 2e poging hoeven doen. De laatste 5 obstakels waren heftig.... meerdere keren moest ik herkansen en het een na laatste obstakel was een killer voor mij. Mijn handen lagen open en ik had bijna geen gripkracht meer, maar de finish was in zicht! Na bijna een uur en 7 pogingen verder op dit obstakel, toch gehaald... wat een opluchting! Trots dat ik bij de 41% zit die gefinished zijn met alle obstakels volbracht!!!

Een prachtig evenement en een geweldige ervaring!

“ Het uitlopen van een obstacle run blijft een bijzonder gevoel! Strong Viking Hills Edition 2016 was top met Team Bullpower ”
- Jurriaan Peters