OBSTACLE RUNS

TEAM BULLPOWER

De leden van Bullpower gaan samen de strijd aan met obstacle runs zoals Breakout Run, Mudmasters en Strong Viking. Lijkt het jou leuk om mee te doen met team Bullpower? Meld je dan nu aan!

TEAM BULLPOWER

Met Team Bullpower doen we regelmatig mee aan obstacle runs in Nederland, België en Duitsland. We gaan dan samen de strijd aan om de finish te halen en een mooie tijd neer te zetten! 'We go hard, we go together' is ons motto! Lijkt het je leuk te om mee te doen samen met een vriend of alleen? Meld je dan nu aan! Voor meer info, stuur een bericht.

Welke obstacle runs hebben we gelopen in 2018?

 Strong Viking, Mud Masters, de Breakoutrun en de Buffel Run gelopen.

Welke obstacle runs staan op de planning voor 2019?

31 MAART 2019 STRONG VIKING MUD WIJCHEN

voor meer info: www.strongviking.com

 13 APRIL 2019 MUD MASTERS HAARLEMMERMEER

voor meer info: www.mudmasters.nl

11 MEI 2019 STRONG VIKING HILLS SPAARNWOUDE

voor meer info: www.strongviking.com

02 JUNI 2019 BREAKOUT RUN

voor meer info: www.breakoutrun.nl

29 JUNI 2019 FARMERS FUN OISTERWIJK

17 AUGUSTUS 2019 FAMILY BUFFEL RUN


BULLPOWER RUN REVIEW

Breakout run

Op 2 en 3 juni 2018 meegedaan met deze leuke run lekker vlakbij. Altijd gezellig, de Breakout run. Weer wat nieuwe obstakels, niet al te moeilijk, maar zeker goed georganiseerd. Op zondag met de kids gelopen, wat ook leuk was, maar niet de beste kidsrun…. weinig obstakels speciaal voor kinderen en zo laat op de dag is ook minder prettig.Strong Viking Hills edition

Op 19 mei 2018, zijn we met een paar man naar Amsterdam gegaan. Het was super!

Het is een stukje rijden, maar het parcours is prachtig. Lekker gelopen en weer wat nieuwe obstakels van Strong Viking, erg leuk!

Supergezellig met Team Bullpower en voldaan de finish gehaald!

OCR European Championships 2018

Op 30 juni 2018 nam ik deel aan de standard course 15km EK Obstacle Course Race in Esbjerg, Denemarken. Ik wist dat het een grote uitdaging zou worden, helemaal na het zien van de korte afstand op vrijdag, waar maar weinig mensen alle obstakels haalden. Ik had me al voorgenomen om rustig te starten, zodat ik kracht over zou hebben voor de laatste paar kilometers. Dat was wel nodig.... het werd steeds technischer en zwaarder, met name voor de onderarmen. Ik was lekker bezig en had op de eerste 45 obstakels maar 1x een 2e poging hoeven doen. De laatste 5 obstakels waren heftig.... meerdere keren moest ik herkansen en het een na laatste obstakel was een killer voor mij. Mijn handen lagen open en ik had bijna geen gripkracht meer, maar de finish was in zicht! Na bijna een uur en 7 pogingen verder op dit obstakel, toch gehaald... wat een opluchting! Trots dat ik bij de 41% zit die gefinished zijn met alle obstakels volbracht!!!

Een prachtig evenement en een geweldige ervaring!

“ Het uitlopen van een obstacle run blijft een bijzonder gevoel! Strong Viking Hills Edition 2016 was top met Team Bullpower ”
- Jurriaan Peters