TRAININGEN JEUGD

DEVINE SPORTS

Op zoek naar een leuke, intensieve les voor uw kind? Vanaf 8 jaar kunnen ze trainen. Bootcamp, Parkours of Nirvana Fitness.

SPORTEN IS ERG BELANGRIJK!

Van jongs af aan moet je bewegen en blijven bewegen, sporten is erg belangrijk. Het is een uitlaatklep, het verbeterd je motoriek, je kan je beter concentreren, je ontwikkeld sociale vaardigheden en nog veel meer.

Kracht, snelheid en groepsverband staan centraal, er moet op een leuke manier hard gewerkt worden, welke les je ook kiest. Jeugd kan terecht bij Bootcamp, Parkour of Nirvana Fitness. Een gevarieerd aanbod.

Bootcamp waar we gaan rennen, sjouwen, tillen en samenwerken.

Parkours waar je met snelheid over obstakels vliegt. Sprongkracht en precisie staan centraal.

Nirvana Fitness voor de ideale workout tegen stress en piekerende hoofdjes. Een ontspannen workout! De trainingen starten in augustus.
BULLPOWER RUN REVIEW

Breakout run

Op 1 en 2 juni 2019 meegedaan met deze leuke run lekker in de buurt. Altijd gezellig, de Breakout run. Weer wat nieuwe obstakels, niet al te moeilijk, maar zeker goed georganiseerd. Op zaterdag zelf gelopen met de Last Man Standing groep. Op zondag met de bootcamp groep. Erg gezellig, veel afwisseling en allemaal de finish gehaald! Heerlijk :)Strong Viking Hills edition

Op 19 mei 2018, zijn we met een paar man naar Amsterdam gegaan. Het was super!

Het is een stukje rijden, maar het parcours is prachtig. Lekker gelopen en weer wat nieuwe obstakels van Strong Viking, erg leuk!

Supergezellig met Team Bullpower en voldaan de finish gehaald!

OCR European Championships 2018

Op 30 juni 2018 nam ik deel aan de standard course 15km EK Obstacle Course Race in Esbjerg, Denemarken. Ik wist dat het een grote uitdaging zou worden, helemaal na het zien van de korte afstand op vrijdag, waar maar weinig mensen alle obstakels haalden. Ik had me al voorgenomen om rustig te starten, zodat ik kracht over zou hebben voor de laatste paar kilometers. Dat was wel nodig.... het werd steeds technischer en zwaarder, met name voor de onderarmen. Ik was lekker bezig en had op de eerste 45 obstakels maar 1x een 2e poging hoeven doen. De laatste 5 obstakels waren heftig.... meerdere keren moest ik herkansen en het een na laatste obstakel was een killer voor mij. Mijn handen lagen open en ik had bijna geen gripkracht meer, maar de finish was in zicht! Na bijna een uur en 7 pogingen verder op dit obstakel, toch gehaald... wat een opluchting! Trots dat ik bij de 41% zit die gefinished zijn met alle obstakels volbracht!!!

Een prachtig evenement en een geweldige ervaring!

“ Het uitlopen van een obstacle run blijft een bijzonder gevoel! Strong Viking Hills Edition 2016 was top met Team Bullpower ”
- Jurriaan Peters